Skip links

Karijera

  "Dobrodošli u Ege salon! Pozdravljamo vas s otvorenim rukama i sa zadovoljstvom vas obavještavamo da imate priliku postati dio naše stručne i posvećene ekipe. Naši saloni su prepoznati po pružanju vrhunske usluge i nege klijentima, i sada tražimo nove članove tima koji će pomoći da ova tradicija ostane jaka. Naša obuka je prilika za sticanje vrijednih vještina u oblastima wellnessa, kozmetike i frizerstva. Bez obzira da li ste već iskusni profesionalac ili tek počinjete svoju karijeru, nudimo vam mogućnost da se usavršite i rastete zajedno s nama. Kroz našu obuku, dobićete priliku da:
  • Učite od iskusnih stručnjaka u industriji.
  • Stvarate posebne vještine koje će vas izdvojiti.
  • Radite u prijateljskom i inspirativnom okruženju.
  • Doprinesete zadovoljstvu naših klijenata.
Vaša strast i posvećenost su ono što nas pokreće, i mi se radujemo što ćemo imati priliku da vas upoznamo i da zajedno stvaramo izvanredne trenutke za naše klijente. Započnite svoju prijavu tako što ćete popuniti ovaj obrazac. Hvala vam što ste izabrali Ege Salon kao svoju destinaciju za karijeru i obuku u wellnessu, kozmetici i frizerstvu."    
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime
Broj godina: 21
Oblast obuke
Nivo obuke
Da li imate relevantne certifikate ili licence
Potvrđujem da su sve navedene informacije tačne i tačne su po mom najboljem znanju. Pristajem da moji podaci budu korišćeni za svrhe selekcije i obuke.