Skip links

Spa tretmani

Zakažite besplatnu konsultaciju sa našim iskusnim kozmetičarima koji će Vam ponuditi najbolju kombinaciju tretmana za Vaše ruke i stopala. U ponudi imamo pedikir i manikir tretmane.

Spa tretmani

Spa ne podrazumijeva samo tretmane pri kojima se drugi brinu o vašem izgledu i opuštanju, već i aktivan pristup vas samih, kao i pomoć stručnjaka u odabiru odgovarajuće prehrane ili tjelesne aktivnosti od kojih će koristi imati cijeli vaš organizam.

Jedan od glavnih značajki spa su opuštajući tretmani i aktivnosti usmjerene oslobađanju od stresa.

Napetost u mišićima rješava se različitim oblicima masaže.

Možete se podvrgnuti različitim Ege tretmanima protiv starenja koji uključuju pilinge. Zbog učinkovitog izbacivanja toksina iz kože, bolje prokrvljenosti i ubrzavanja metabolizma, pomoći već i odlazak u saunu, no Spa tretmanima rješavaju se i ozbiljnije probleme s kožom poput psorijaze. Osim toga, terapeuti vam svojim savjetima mogu pomoći održavati zdraviji izgled kože i nakon završetka njihovih tretmana, koji mogu uključivati i obloge od čokolade, voća ili blata.

Ege tretmani  raspolažu širokim rasponom različitih terapija koje mogu ublažiti bol i otkloniti uzroke boli, poput akupunkture, fizioterapije, refleksologije ili sportske masaže.

Osim na otklanjanje uzroka narušenog zdravstvenog stanja i bolova, Ege – Spa tretmani su usredotočeni i na rano prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih problema i njihovu prevenciju kroz različite tehnike koje kombiniraju antistresne tretmane s fitnes i prehrambenim režimima.